Kertakäyttöparistot

 

Alkaliparistot ovat yleisin kertakäyttöparistotyyppi, ja ne ovat vuosien mittaan korvanneet ruskokivija sinkkikloridiparistot etenkin kotitalouksien perusparistoina.

Alkaliparistoja (kertakäyttöparistoja) myydään Suomessa vuosittain enemmän kuin ladattavia akkuja. Kertakäyttöparistot voidaan käyttää vain kerran tyhjäksi, eikä niitä voi ladata uudelleen. Sopivan pariston valinnassa on tärkeää ottaa huomioon laitteiden erilaiset virran tarpeet. Valikoimissamme on kolme tuotesarjaa alkaliparistoja: GP Ultra Plus, GP Ultra och GP Super.

 

GP Lithium on sarja tehokkaita litiumparistoja, jotka sopivat erinomaisesti ammattitarkoituksiin ja energiaa paljon kuluttaviin käyttötarkoituksiin.

 


Batteriboet GP Batteries

Kaikki paristot tulee kierrättää

Käytetyt kannettavat paristot ja akut voi palauttaa maksutta kaikkiin paristoja ja akkuja myyviin kauppoihin ja kioskeihin. Kaupoissa ja kioskeissa oleviin keräyslaatikoihin saa palauttaa ainoastaan kannettavia käytettyjä paristoja ja akkuja.


Lue lisää

GP Ultra Plus

Valitse ympäristömerkittyjä paristoja!

"Yli 30 vuoden paristoalan kokemuksemme on opettanut meille, että tehokkaampi kestää pidempään, ja pitkä kesto antaa mahdollisuuden tehdä kauemmin sitä, mistä pidämme."


GP Ultra Plus Uusi GP Ultra Plus on kehitetty tätä ajatellen. Se on tehokkain paristo, jonka olemme koskaan kehittäneet. Sen lisäksi sillä on Joutsen-ympäristömerkki.

Lue lisää

FAQ

Tulisiko paristoja säilyttää jääkaapissa?

Tämäkin on mahdollista, mutta todennäköisesti haluat täyttää jääkaapin muilla tuotteilla. Paristot on hyvä säilyttää kuivassa ja viileässä tilassa sekä suojattuna suoralta auringon valolta.

Onko sinulla kysyttävää? FAQ-osiossa vastaamme kaikkiin tavallisiin kysymyksiin, jotka koskevat sekä akkuja, paristoja että valaistusta.
 

Lue lisää