Ympäristö ja kestävä kehitys


Ympäristö ja kestävä kehitys

 


Tuotteiden valmistajina, myyjinä ja markkinoijina meidän tulee kantaa vastuuta ja toimia aktiivisesti toteuttaaksemme kodeissa ja työpaikoissa kestäviä valintoja.

Paristoja on kaikkialla ja niitä käytetään paljon, mutta voit auttaa vähentämään niiden ympäristövaikutuksia. Valitsemalla ympäristömerkittyjä paristoja, ladattavia tuotteita sekä kierrättämällä käytettyjä paristoja olet jo tullut pitkälle. Valaistuksessa keskitymme LEDiin, sen pitkäkestoiseen teknologiaan ja moniin muihin ympäristöystävällisiin etuihin.

Green Investment

 

Kolme fokusaluettamme edistävät kestävää tulevaisuutta

Valoisampaa tulevaisuutta

Valonlähteet LED:

Valoisampaa tulevaisuutta

Tällä hetkellä valaistukseen kuluu miltei viidesosa maailman energiankulutuksesta. Vaihtamalla tehoton valaistus nykyaikaisiin, tehokkaisiin valonlähteisiin pienenee maailman energiankulutus voimakkaasti. Tulevaisuuden valaistusmuotona on LED.


Lue lisää

Batteriboet by GP Batteries

Batteriboet by GP Batteries:

Kierrätä akut ja paristot tyylikkäästi

Batteriboet on tyylikäs ja kätevä laatikko loppuun käytetyille akuille ja paristoille. Se on myös keskeisessä osassa kampanjaa, jonka tarkoituksena on saada kotitaloudet kierrättämään käytöstä poistettuja paristoja.


Batteriboet is not available in Finland yet.

Ryhdy lataajaksi

Ladattavat akut:

Ryhdy lataajaksi!

Ladattavien akkujen avulla vähennät paristokäyttöä, säästät rahaa ja pienennät ympäristövaikutuksia. Kun olet ladannut akun neljännen kerran, se tuottaa jo ympäristöedun verrattuna siihen, että käyttäisit neljää kertakäyttöistä alkaliparistoa, joissa on vastaava energiamäärää.


Lue lisää

 


 

Green Investment

Sähkö muuttaa kaiken

1,2 miljardia elää juuri nyt niin sanotussa energiaköyhyydessä. Ne, jotka kärsivät pahimmin, ovat ihmiset kaukaisissa kylissä ilman kiinteää sähköverkkoa. Sähkön käyttömahdollisuudet ovat minimaaliset tai olemattomat.

Joka vuosi 4,3 miljoonaa ihmistä kuolee ennenaikaisesti vammoihin ja sairauksiin, jotka aiheutuvat fossiilisten polttoaineiden, kuten fotogeenin ja dieselin haitallisista päästöistä. Näille ihmisille sähkö voi muuttaa kaiken.


TRINE toimii energiaköyhyyden vähentämiseksi. Investoinneilla tarjotaan Afrikassa yrittäjille käyttöön tarvittava rahoitus aurinkoenergian hyödyntämiseen paikallisissa kylissä. Kylissä asuvat ihmiset saavat mahdollisuuden puhtaaseen, uusiutuvaan energiaan joustavilla maksuehdoilla. Kun hanke on valmis, rahat palautuvat. Sitten voit valita, otatko investointisi pois, vai annatko sen siirtyä uuteen projektiin. Näin sama raha voi poikia hyviä tekoja - uudestaan ja uudestaan.


Kun valitset Green Investment-merkityn tuotteen, tiedät varmasti, että sillä on merkitystä jokapäiväisessä elämässäsi. Lisäksi osa tuloista menee aina hankkeisiin, joilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta meille, kanssaihmisille sekä seuraaville sukupolville. Tällä hetkellä osa tuloista kohdistuu loistaviin hankkeisiin Afrikassa.


Lue lisää osoitteessa jointrine.com