Akkulaturit


GP Safeguard


Valikoimastamme löytyy sopiva laturi jokaiseen käyttötarkoitukseen

Perheelle on tärkeää, että se sopii kotiin ja on helppokäyttöinen. Ammatti ja erityiset kiinnostuksenkohteet asettavat korkeat vaatimukset nopeudelle ja luotettavalle virtalähteelle. GP Batteriesilla on monta latauslaitetta, jotka on helppo mukauttaa juuri sinun lataustarpeidesi mukaan.
Esimerkkejä käyttötarkoituksista:Täydellinen arkilaturi

Perusvalikoimamme tuotteet lataavat yli yön, ovat erittäin hellävaraisia akuille ja sopivat hyvin kotikäyttöön. Laturilla on merkitystä, jotta voit ladata akun yhä uudelleen. Sen pitää sopia ulkonäöltään kotiin ja olla niin yksinkertainen, että jokainen perheenjäsen osaa käyttää sitä. Kaikki perusvalikoimamme laturit sopivat hyvin ensimmäiseksi laturiksi kotiin, jossa paristontarve on tavanmukainen ja jossa tarvitaan luotettavaa arkilaturia.Milloin haluat siirtyä latauksessa seuraavalle tasolle?

Onko sinulla paristoja syövä harrastus tai käytätkö ammatissasi paljon paristoja? Käyttäjille, joilla on korkeammat vaatimukset, ovat nopeus ja suorituskyky tärkeitä. Tämän sarjan akkulatureissa on monia turvaominaisuuksia, jotka estävät nopeaa latausta aiheuttamasta ylilatausta. Mukana tulevat akut, joiden kapasiteetti on erittäin suuri 2 600 mAh. Suositellaan käyttäjille, jotka tarvitsevat laturin tiettyyn tarkoitukseen, kuten työkaluja varten, valokuvaajille ja pelaajille. Kaikille, jotka tietävät, mitä lataavat, ja lataavat usein.