Ladattavat akut

 

Teemme lataamisesta helppoa

Koko Suomi lataa – liity mukaan. Kun sinulla on ladattavia akkuja kotona tai töissä, sinun ei tarvitse enää koskaan olla ilman paristoja. Se, että ostat paristoja, jotka heität pois yhden käyttökerran jälkeen, on hankalaa, kallista pitkällä aikavälillä eikä niin kivaa ympäristöllekään..


Aina ladatut laitteet

GP Batteries -yhtiön ladattavat tuotteet mahdollistavat elämän vailla kompromisseja. Elämän, jossa laitteesi ovat ladatut kaikkialla. Elämän, jossa sinun ei tarvitse keskeyttää toimiasi ja lähteä kauppaan ostamaan uusia paristoja tai olla vailla virtaa keskellä ei-mitään. Lata missä vain ja milloin vain. GP Batteries tekee elämästäsi helppoa.


Kun sinusta tulee lataaja...

Ladattavien GP ReCyko -paristojen ansiosta sinulla on aina paristoja kotona. Sinun ei tarvitse enää koskaan kuunnella kiljuvaa lasta, joka roikkuu jalassasi kiinni, koska taskulamppu lakkasi yhtäkkiä toimimasta, etsiä paristoja kaukosäätimeen tai keskeyttää peliä mennäksesi välillä kauppaan ostamaan paristoja.


Lue lisää6 tärkeää asiaa akkulatureista

Ladattavista akuista on hyvä tietää muutamia asioita, jotka toisaalta helpottavat akun ja laturin valitsemista, mutta lisäksi myötävaikuttavat akkujen optimaaliseen käyttöikään.


Lue lisääYmpäristö ja kestävä kehitys

Aikanaan, kun mekin kaikkien muiden tapaan myimme tukuittain alkaliparistoja, havaitsimme tarvetta kestävämmälle ja energiatehokkaammalle vaihtoehdolle. Ladattavat akkuratkaisumme tulivat markkinoille, koska uskoimme niiden täyttävän paikkansa alati muuttuvassa maailmassamme. Nyt voimme olla ylpeitä maailman ilmastotehokkaimmasta kuluttajille suunnatusta akustamme.
 

Lue lisää