GP PowerBank Xtreme 20000 mAh, 3C20A, Musta

GP PowerBank Xtreme 20 000 mAh voi ladata älypuhelimen jopa 9 kertaa yhdellä latauksella ja tabletin 2 kertaa. Ihanteellinen teknologian ystäville tai niille, jotka ovat usein kaukana virtalähteistä – kuten vaeltajille, paljon matkustaville jne. Sopii sekä vähän että paljon virtaa vaativille laitteille ja lataa kaksi laitetta samanaikaisesti. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Se myös täyttää kaikki UN38.3-vaatimukset (lentoliikenteen turvastandardit).

 

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kuvaus

Yksityiskohdat

GP PowerBank Xtreme

Tosipelaaja ei lopeta koskaan

Eikä tarvitsekaan. Mikä tahansa suurin kiinnostuksenkohteesi onkaan, tehokkain kannettava GP PowerBank Xtreme -latauslaitteemme ratkaisee kaikki akkuongelmasi
jättäen sinulle enemmän aikaa keskittyä niihin asioihin, joita haluat tehdä.

  

GP PowerBank Xtreme 20 000 mAh voi ladata älypuhelimen jopa 9 kertaa yhdellä latauksella ja tabletin 2 kertaa. Ihanteellinen teknologian ystäville tai niille, jotka ovat usein kaukana virtalähteistä – kuten vaeltajille, paljon matkustaville jne. Sopii sekä vähän että paljon virtaa vaativille laitteille ja lataa kaksi laitetta samanaikaisesti.


 

Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet. Se myös täyttää kaikki UN38.3-vaatimukset (lentoliikenteen turvastandardit).

 


 

Tuotteet, joihin voit luottaa

» Sisäänrakennetut turvaominaisuudet

Paristo ei ole leikkikalu, ja virheellisellä käsittelyllä voi olla ikäviä seurauksia. Sen vuoksi kaikissa GP PowerBankeissa on sisäänrakennetut turvaominaisuudet, jotka suojelevat varavirtalähdettä, laitetta ja ennen kaikkea käyttäjää.

Ylivirtasuoja

Jos USB-laite ottaa liikaa virtaa varavirtalähteestä, voi varavirtalähde tai laite vahingoittua. Sen estämiseksi on kaikissa GP Power Bankeissa ylivirtasuoja, joka pysäyttää varavirtalähteen, jottei se ylikuumene tai syty palamaan.

Ylikuumenemissuoja

Kun akun läpi kulkee liikaa virtaa tai olosuhteet ovat epäsuotuisat, varavirtalähde voi ylikuumentua. Sen vuoksi olemme asentaneet ylikuumenemissuojan takaamaan sen, että akku toimii aina turvallisissa olosuhteissa ja välttää kaikki ylikuumenemiseen liittyvät riskit.

Matalan ja korkean jännitteen suoja

Akkukäyttöinen laite voi käyttää vain tiettyä jännitettä. GP PowerBankeissa on rajoitin, joka säätää, millaista jännitettä varavirtalähde käsittelee, mikä estää yllättävästä virransyötöstä tai liiallisesta akun tyhjenemisestä johtuvat akkuvauriot.

Oikosulkusuoja

Oikosulun syntyessä tapahtuu nopea ja voimakas virransyöttö, joka voi aiheuttaa suuria vaurioita sekä laitteelle että varavirtalähteelle. Jos USB-ulostulo joutuu oikosulkuun, varavirtalähde pysäytetään, jottei se ylikuumene tai syty palamaan.

Iskunkestävä

Putoaminen voi aiheuttaa akulle suuria vaurioita, mikä puolestaan voi vahingoittaa sekä varavirtalähdettä että USB-laitetta. Jos on huono tuuri, akku saattaa syttyä tuleen tai räjähtää. GP PowerBankin sähköparit on testattu ja hyväksytty iskujen ja putoamisen varalta.

» Valtuutukset

 Kaikki GP PowerBankissa käytetyt litiumparistot on hyväksytty normin UN38,3 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että niitä voi käyttää turvallisesti lento- ja laivamatkan aikana. Niissä on myös CE-merkintä ja ne täyttävät kaikki EU:n vaatimukset.

 

 

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 405098
Charge Smartphones, tablets etc.
Input Micro USB 2A
Output USB-A 1A + 2.1A
Connections 2 USB
Color Black
Voltage 3.7 V
Country Of Origin Kina
Tullitariffi 8507600030
Tyyppi Litio ione
Batterysize Portable PowerBank
Kapsiteetti 20000