GP Batteries lisätietoa

 

 

Paristoasiantuntija vuodesta 1964

GP Batteries International (GPI) on osa hongkongilaista Gold Peak Group -yhtiötä. Vuonna 1964 tulivat myyntiin ensimmäiset Gold Peak -paristot, joita käytettiin 1960-luvulla suosituissa transistoriradioissa.

Kun ladattavat akut tuotiin markkinoilla, mukana seurasi luonnollisesti myös akkulaturi. Ensimmäisen laturimme nimi oli GP Power- Bank 1, mikä on tarttunut myös monien muiden valmistajien mieleen, etenkin USB-varavirtalähteiden ja akkupakkausten kyseen ollen.

GP Batteries -yhtiön pitkä kokemus ja kattava osaaminen paristoista, akuista ja latauksesta on nostanut meidät alan huipulle. Olemme ylpeitä nykyisestä asemastamme ympäristöystävällisten paristojen ja akkujen asiantuntijana.

 

Paristoasiantuntija vuodesta 1964

 

 

 

Tavoitteenamme on, että kaikkien tulisi ladata akkuja!

Maailman suurimmat NiMH-tehtaat, markkinoiden laajimpiin kuuluvat valikoimat USB-matkalatureissa sekä ensimmäisen Powerbank-varavirtalähteen lanseeraus (1997) ovat osoituksena kokemuksesta, osaamisesta ja resursseista, joita edellytetään alan johtavalta yritykseltä. Liity meihin ja ryhdy sinäkin lataajaksi!

Lue lisää

 

 

Kuka on Mr. PowerBank?

Mr. PowerBank on mainoksissamme toistuva hahmo ja maskotti tapahtumissa ja messuilla. YouTubessa voit nähdä useita tv-mainoksia vuosilta 2004-2010.

YouTube

 

 

GP Batteries International

GP Batteries on maailman suurin NiMH-akkujen valmistaja ja kolmen suurimman joukossa alkaliparistoissa. GP Batteries International (GPI) sijaitsee Hongkongissa ja sitä edustavat useat yhteistyökumppanit maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

 


 

GP Batteries on GPBM Nordicin tuotemerkki, jonka tuotealueina ovat paristot, akut, laturit, lamput ja käsivalaisimet.

Vuonna 1985 kolme ystävystä perusti yhtiön nimeltä Cebon. Yrittäjähenkinen kolmikko ryhtyi myymään nappiparistoja erään länsiruotsalaisen kodin teinihuoneesta käsin, ja niin sai alkunsa menestystarina, joka on jatkunut jo 30 vuotta. Nykyään GPBM Nordic, GPBM Italy ja GPBM France ovat Cebonin tytäryhtiöitä.

GP Batteries (GPI) valikoitui yrityksen paristotoimittajaksi jo vuonna 1988. Tiivis yhteistyö GP Batteriesin kanssa on mahdollistanut nousumme suureksi ja merkittäväksi toimijaksi alkaliparistojen ja ladattavien akkujen markkinoilla, sekä kuluttaja- että teollisuussektorilla. GP Batteries on nykyään yksi GPBM:n osaomistajista. Olemme ylpeitä siitä, että yksi maailman menestyneimmistä paristoratkaisujen valmistajista pysyttelee edelleen tukenamme.

Matkan varrella paloturvatuotteista on tullut tärkeä osa toimintaamme. Pohjoismaisten paloturvallisuusmarkkinoiden johtava tuotemerkkimme Housegard on tuonut turvallisuutta satoihintuhansiin koteihin jo vuodesta 1991. Olemme myyneet kuluttajille enemmän palosammuttimia kuin mikään muu toimija Pohjoismaiden markkinoilla, ja tuotevalikoimamme tunnusmerkkejä ovat laatu ja luotettavuus.

Vuosien kuluessa meille on karttunut vankkaa asiantuntemusta ja kokemusta, joiden turvin olemme saavuttaneet vahvan aseman teollisilla markkinoilla. Erittäin ammattitaitoinen ja ratkaisukeskeinen teollisuusdivisioonamme on toteuttanut useita menestyksekkäitä projekteja räätälöityjen energiaratkaisujen ja uusiutuvan energian parissa.

Tällä hetkellä meillä on toimipaikkoja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa ja Italiassa. Pääkonttori ja Pohjoismaiden keskusvarasto sijaitsevat Göteborgissa. GPBM Nordicin liikevaihto nousee 355 miljoonaan Ruotsin kruunuun, ja työntekijöitä on yli 100..

 

Yhteystiedot

Suomen toimipisteemme sijaitsee Vantaalla. Pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Göteborgissa, Ruotsissa.

Teknobulevardi 3 – 5, FI – 01530 VANTAA
Tel: 02 – 478 1000
asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi
www.gpbmnordic.fi

 

 

 

GPBM Industry

 

GPBM Industry:

Akkujen asiantuntijat

GPBM Industryilla on 30 vuoden kokemus tehokkaiden akkujen suunnittelusta teollisiin sovelluksiin. Tuotteemme ovat turvallisia, luotettavia ja käytettyjä eri puolilla maailmaa eri sovelluksissa.

 

GPBM Industry

 

Bli ÅF

 

Hae jälleenmyyjäksi

Haluatko tulla GP Batteries-tuotteiden jälleenmyyjäksi? Hae jälleenmyyjäksi osoitteessa gpbmnordic.fi tai ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi.

 

Tee anomus nyt

 

 

Löydä jälleenmyyjä

GP Batteries -tuotteet ovat saatavilla myymälöissä eri puolilla maata sekä verkossa.

 

Etsi lähin myymälä