Ympäristö ja kestävä kehitys


 

 

Tuotteiden valmistajina, myyjinä ja markkinoijina meidän tulee kantaa vastuuta ja toimia aktiivisesti toteuttaaksemme kodeissa ja työpaikoissa kestäviä valintoja.

Paristot ja valonlähteet eivät kuulu niihin ostoksiin, jotka saavat meidät tulemaan kotiin hymy huulillamme. Tiedämme sen, mutta meillä on toisen tyyppinen tehtävä. Jokainen myyty ladattava akku, joka korvaa röykkiön kertakäyttöparistoja ansaitsee kiitoksen, kuten myös jokainen LED-lamppu, joka korvaa perinteisen halogeenilampun tai hehkulampun. Tehtävämme on tarjota sinulle parempia vaihtoehtoja kertakäyttöisiin kulutustottumuksiin.

 

On olemassa asioita, joita voit tehdä jo tänään vähentääksesi ympäristövaikutuksia. Valitsemalla ympäristömerkittyjä paristoja, energiatehokkaita valonlähteitä, vaihtoehtoisia ladattavia tuotteita ja kierrättämällä kuluttamiasi tuotteita, olet päässyt pitkälle.

 

 

 

Tarkkaile vihreää symbolia!

Symboli koristaa tuotteita, joiden valinnalla on
merkitystä sinulle, ihmiskunnalle ja planeetallemme.

 

Lue lisää

 

 

 

Keskipisteessä akut, laturit ja pitkäikäiset valonlähteet


 

En ljusare framtid

Valonlähteet LED:

Valoisampaa tulevaisuutta

Tällä hetkellä valaistukseen kuluu miltei viidesosa maailman energiankulutuksesta. Vaihtamalla tehoton valaistus nykyaikaisiin, tehokkaisiin valonlähteisiin pienenee maailman energiankulutus voimakkaasti. Tulevaisuuden valaistusmuotona on LED.

 

Lue lisää

 

Bli en laddare

Ladattavat akut:

Ryhdy lataajaksi!

Ladattavien akkujen avulla vähennät paristokäyttöä, säästät rahaa ja pienennät ympäristövaikutuksia. Kun olet ladannut akun neljännen kerran, se tuottaa jo ympäristöedun verrattuna siihen, että käyttäisit neljää kertakäyttöistä alkaliparistoa, joissa on vastaava energiamäärää.

 

Lue lisää

 

 

Näin työskentelymme tukee kestävää kehitystä


 

Green Investment

 

Green Investment: Valinnallasi on merkitystä.

Kuluttajatuotteiden valmistajana ja toimittajana katsomme olevamme velvoitettuja tarjoamaan paremman vaihtoehdon. Siksi olemme helpottaneet valintaasi merkitsemällä nämä tuotteet symbolilla, josta ilmenee, että valinnallasi voit vaikuttaa. Sillä on merkitystä sekä itsellesi että yhteiselle planeetallemme. Lisäksi osa tuloista menee aina hankkeisiin, joilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta meille, kanssaihmisille sekä seuraaville sukupolville.

 

Lue lisää

 

GP Batteries x TRINE

 

Sähkö muuttaa kaiken

1,2 miljardia elää juuri nyt niin sanotussa energiaköyhyydessä. Ne, jotka kärsivät pahimmin, ovat ihmiset kaukaisissa kylissä ilman kiinteää sähköverkkoa. Sähkön käyttömahdollisuudet ovat minimaaliset tai olemattomat.

 

Juuri nyt osa Green Investment-merkittyjen tuotteiden tuotosta käytetään hankkeisiin, joiden vetäjänä TRINE toimii Afrikassa. Lue lisää siitä, miten aurinkoenergia antaa ihmisille kirkkaamman tulevaisuuden ja investoi sinäkin sivustolla jointrine.com.

 

 

Batteriboet by GP Batteries

 

Kun energia on loppunut...

GP-Batteries ja ruotsalainen Naturvårdsverket ovat yhteistyössä luoneet keräyslaatikon Batteriboet - käytettyjen paristojen ja akkujen talteen ottamiseksi, jotta ihmiset vähentäisivät niiden hävittämistä talousjätteen seassa. Pidä silmällä Batteriboet-laatikkoa lähimmän jälleenmyyjäsi luona.

 

Haluatko sinäkin osallistua Batteriboet-laatikon jakeluun myymälässäsi? Ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi

 

Joutsenmerkki

 

Joutsenmerkki = Pitkäikäinen elinkaari

Joutsenmerkki on osoitus ympäristöystävällisestä tuotteesta, jota arvioidaan kategoriansa erityisvaatimusten mukaisesti. Kertakäyttöisten paristojen kohdalla Joutsenmerkinnällä tarkoitetaan, että paristot ovat todistetusti pitkäikäisiä ja täyttävät vaarallisia raskasmetalleja koskevat tiukat vaatimukset.

 

Ympäristömerkillä varustetuilla kertakäyttöisillä paristoilla on toisin sanoen enemmän kapasiteettia, joka tekee niistä pitkäikäisempiä verrattuna ei-ympäristömerkittyihin paristoihin samalla kun kierrättäminen on helpompaa niiden elinkaaren lopussa.

 

Lue lisää Joutsenmerkistä