Green Investment


 

 

 

Investointi yhteiseen tulevaisuuteemme.

Tuotteitamme on pitkään ostettu, käytetty ja heitetty pois. Yksi suurimmista ongelmista on siinä, että toisin kuin monissa muissa tarvikkeissa, paristot ja valonlähteet sisältävät kemikaaleja ja materiaaleja, jotka voivat olla haitallisia ihmisille, eläimille ja luonnolle, ellei niitä oteta talteen asianmukaisesti.

 

Kuluttajatuotteiden valmistajana ja toimittajana katsomme olevamme velvoitettuja tarjoamaan paremman vaihtoehdon. Siksi olemme helpottaneet valintaasi merkitsemällä nämä tuotteet symbolilla, josta ilmenee, että valinnallasi voit vaikuttaa. Sillä on merkitystä sekä itsellesi että yhteiselle planeetallemme.

 

 

 

 

 

Hankkeet: GP Batteries x TRINE

Sähkö muuttaa kaiken

1,2 miljardia elää juuri nyt niin sanotussa energiaköyhyydessä. Ne, jotka kärsivät pahimmin, ovat ihmiset kaukaisissa kylissä ilman kiinteää sähköverkkoa. Sähkön käyttömahdollisuudet ovat minimaaliset tai olemattomat. TRINE toimii energiaköyhyyden vähentämiseksi. Investoinneilla tarjotaan Afrikassa yrittäjille käyttöön tarvittava rahoitus aurinkoenergian hyödyntämiseen paikallisissa kylissä. Kylissä asuvat ihmiset saavat mahdollisuuden puhtaaseen, uusiutuvaan energiaan joustavilla maksuehdoilla.

 

Tällä hetkellä osa tuloista kohdistuu loistaviin hankkeisiin Afrikassa.

 

Lue lisää

 

 

 

 

 

Hankkeet: Batteriboet by GP Batteries

Kun energia on loppunut...

GP-Batteries ja ruotsalainen Naturvårdsverket ovat yhteistyössä luoneet keräyslaatikon Batteriboet - käytettyjen paristojen ja akkujen talteen ottamiseksi, jotta ihmiset vähentäisivät niiden hävittämistä talousjätteen seassa. Pidä silmällä Batteriboet-laatikkoa lähimmän jälleenmyyjäsi luona.

 

Haluatko sinäkin osallistua Batteriboet-laatikon jakeluun myymälässäsi? Ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi

 

 

 

 

 

 

Aktiivinen valinta jokaisessa portaassa.

Kun valitset Green Investment-merkityn tuotteen, tiedät varmasti, että sillä on merkitystä jokapäiväisessä elämässäsi. Lisäksi osa tuloista menee aina hankkeisiin, joilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta meille, kanssaihmisille sekä seuraaville sukupolville.

 

Se saa alkunsa valmistajalta. Ellemme ota vastuuta kestävyydestä jo idea-vaiheessa, tuotannossa ja sisäänostoissa - mistä ne paremmat vaihtoehdot tulevat?

 

Myymälässä. Ostajan johdattaminen hyvään valintaan myymälässä on ratkaisevan tärkeää positiivisen kehityksen luomiseksi.

 

Ostajalla on mahdollisuus valita tuote, jota on helpompi ja mukavampi käyttää, jolla on pidempi käyttöikä, vähemmän ympäristövaikutuksia ja joka myös tulee halvemmaksi pitkällä aikavälillä.

 

 

 

 

 

Kun valitset energiatehokkaita GP Batteries - tuotteita, tuet hankkeita, jotka edistävät kestävää tulevaisuutta.

Vuoden 2018 alusta lähtien GP Batteries siirtää ladattavien paristojen ja LED-lamppujen myynnin tuloksesta osan kestäville hankkeille, jotka sisältyvät projektiin Green Investment.