Ryhdy lataajaksi


Ryhdy lataajaksi

Aina ladatut laitteet

Langattoman tekniikan ei kuulu estää sinua tekemästä mitä haluat. Lauseen ”Ryhdy lataajaksi” olemme valinneet osoittamaan, miten paljon helpommaksi elämäsi muuttuu, kun lataat. GP Batteries -yhtiön ladattavat tuotteet mahdollistavat elämän vailla kompromisseja. Elämän, jossa laitteesi ovat ladatut kaikkialla. Elämän, jossa sinun ei tarvitse keskeyttää toimiasi ja lähteä kauppaan ostamaan uusia paristoja tai olla vailla virtaa keskellä ei-mitään.

Lata missä vain ja milloin vain. GP Batteries tekee elämästäsi helppoa.Mitä tapahtuisi, jos jokainen meistä korvaisi kertakäyttöiset paristot?

Ladattavien akkujen avulla vähennät paristokäyttöä, säästät rahaa ja pienennät ympäristövaikutuksia. Kun olet ladannut akun neljännen kerran, se tuottaa jo ympäristöedun verrattuna siihen, että käyttäisit neljää kertakäyttöistä alkaliparistoa, joissa on vastaava energiamäärää.Teemme lataamisesta helppoa

Koko Suomi lataa – liity mukaan. Kun sinulla on ladattavia akkuja kotona tai töissä, sinun ei tarvitse enää koskaan olla ilman paristoja. Se, että ostat paristoja, jotka heität pois yhden käyttökerran jälkeen, on hankalaa, kallista pitkällä aikavälillä eikä niin kivaa ympäristöllekään.


Liity sinäkin nyt mukaan ja ryhdy lataajaksi.