Valoisampaa tulevaisuutta


Tulevaisuuden valaistusmuotona on LED

Kun halogeenilamppu pienoisloistelampun ja hehkulampun tapaan poistuvat käytöstä, siirrymme kohti ainoaa kestävää vaihtoehtoa nykyisistä valaistustekniikoista. LED on ollut vuosia valaistustekniikan sankari, ja se on yhä suuri toivomme ja yksi avaintekijöistä pyrkiessämme siihen, että valaistukseen kuluu mahdollisimman vähän maapallon energiankulutuksesta.


Tällä hetkellä valaistukseen kuluu miltei viidesosa maailman energiankulutuksesta. Tehottomat lamput eivät enää täytä uusia vaatimuksiamme kestävästä kehityksestä sekä luonnonsuojelusta ja energiansäästöistä. Vaihtamalla tehoton valaistus nykyaikaisiin, tehokkaisiin valonlähteisiin pienenee maailman energiankulutus voimakkaasti.


Tulevaisuuden valaistusmuotona on LED. LED on energiatehokas ja kestävä. Sen valmistuksessa ei käytetä myrkyllisiä kemikaaleja, joten se voidaan kierrättää hyvin. LED on muuttanut tapaamme miettiä ja käyttää valaistusta.Monipuolisuudellaan ja joustavuudellaan tekniikka avaa aivan uusia mahdollisuuksia. Voimme matkia perinteistä hehkulamppua, käyttää kirkasta valoa, värejä, himmennystä ja varjoja juuri kuten koteihimme ja työpaikoillemme sopii. Valolla luomme ympäristön, jossa viihdymme.

Valoisampaa tulevaisuutta