GP LED MGLOBE E27 6W - 40W 078043-LDCE1

Pienet ja sirot GP LED Mini Globe lamput säästävät energiaa jopa 85 %. Niiden värilämpötila on lämpimän valkoinen ja ne sopivat hyvin kohdevaloiksi luomaan tunnelmaa.

  • Nimellinen valovirta 470 lm
  • Nimellisteho 6,00 W (vastaavan hehkulampun teho 40 W)
  • Lampun nimellinen elinikä: 15000 h
  • Kanta (normitettu): E27

 

 

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

GP LED Mini Globe

GP LED Mini Globe är särskilt användbara i armaturer som kräver små, kompakta lampor. Trots sin storlek är lamporna mycket energisnåla. De har ett varmt, ombonat ljus. Mini Globe passar som accentbelysning för att skapa stämningsfulla ljuspunkter.

LED - framtidens belysning

LED-tekniken har ändrat vårt sätt att se och använda lampor. I vårt LED-sortiment har vi bland annat tagit hänsyn till design, färgåtergivning (Ra), färgtemperatur och dimming-funktion. LED-lampor är det mest miljövänliga alternativet på marknaden idag och våra lampor kännetecknas av hög energieffektivitet och lång livslängd.

För att få en korrekt jämförelse mellan LED och andra typer av ljuskällor används lumentalet. Lumen anger hur mycket ljus en rundstrålande lampa avger, desto högre lumen desto mer ljus. Att jämföra wattstyrka när det kommer till LED-lampor kan snarare vara missvisande än hjälpsamt.

En LED-lampa har en livslängd mellan 15 000 och 25 000 timmar, jämfört med glödlampans 1000 timmar. När du ersätter en glödlampa med en LED-lampa ligger energibesparingen i genomsnitt på 80%.

Ljusordlistan:

Watt (W): Anger energiförbrukningen. Däremot anger den inte hur mycket ljus en lampa avger och ska därför inte användas för att jämföra ljusstyrkor.

Lumen (lm): Anger hur mycket ljus en rundstrålande lampa avger. Ju högre lumental, desto mer ljus.

Candela (Cd): Anger ljusflödet i en bestämd riktning och används på reflektormodeller.

Färgtemperatur: Ljusets färgton mäts i Kelvin. Hög färgtemperatur svarar mot blåaktiga färgtoner medan låg färgtemperatur motsvarar rödaktiga färgtoner. En glödlampa motsvarar 2700 K, och är den standard som oftast används i Norden.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero 472100
Nominal luminous flux (= Lumen) 470
Lamp shape Mini Globe
Dimmable No
Wattage 6
Claimed equiv. conventional lamp power (=Watt) 40W
Color temperature (=Kelvin) 2700K
Energianteholuokka A+
Rated lamp life time 15000h
Voltage 0 V
Country Of Origin Kina
Tullitariffi 8543709099
Kanta Socket E27