fbpx

Maailman nopein akkulaturi*

Akut ovat valmiita käytettäviksi kaikissa laitteissasi vain 10 minuutissa.

Maailman nopein akkulaturi*

Onko sinulla pulaa ajasta? Silloin tämä laturi on sinua varten. ReCyko Charge 10 säästää sekä aikaa että rahaa. ReCyko Charge 10 -laturi ja ladattavat Charge 10 -akut elävät täydellisessä symbioosissa keskenään ja on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Tämä laturin ja akkujen yhdistelmä toimittaa runsaasti kapasiteettia riippumatta siitä, kuinka paljon virtaa laitteet kuluttavat.

Fiksut lataustilat

GP ReCyko Charge 10 -akkulaturilla voi ladata kahdessa eri tilassa: Ultra fast ja Eco charging. Laturin älykäs tekniikka optimoi latauksen 1,5 A:n ja10 A:n välillä. Ultra fast -tila pitää latausajan mahdollisimman lyhyenä, kun taas Eco-tila on tarkoitettu maksimoimaan akkujen kestoikä.

Toimintoja turvalliseen lataukseen

ReCyko Charge 10 analysoi akkujen tilaa, ja LED-näytöllä näkyy lataustila ja varoitus, jos laturiin laitetaan huonokuntoisia akkuja tai kertakäyttöparistoja. 

Lisäksi laturissa on erittäin hiljainen tuuletinjärjestelmä, joka pitää akut viileinä latauksen optimoimiseksi. Laturin muita turvatoimintoja ovat turva-ajastin, täyden latauksen miinus-dV-tunnistus ja lämpötilasuojaus. Laturin voi aina jättää kiinni seinään.

*Perustuu GP:n sisäiseen nopeimpien NiMH-akkulaturien testiin, jossa olivat mukana toukokuuhun 2021 mennessä markkinoille tulleet johtavat globaalisti saatavissa olevat NiMH-akkulaturibrändit. Testausolosuhteet: Keskimääräinen aika, jossa neljä 1 700 mAh:n ReCyko Charge 10 -AA-akkua latautuu samanaikaisesti yli 90 prosenttiin kapasiteetistaan 20 °C:ssa viiteen kertaan ja sen jälkeen purkautuu, IEC 61951-2 -standardin mukaisesti.