fbpx

Join the recharging revolution

Haluatko säästää aikaa ja rahaa – ja vaalia ympäristöä? Lähde mukaan GP:n muutosmatkalle ja siirry kertakäyttöparistoista ladattaviin akkuihin. Uusi ReCyko-konsepti takaa tehokkaat ja kestävät tuotteet, joiden ilmastojalanjälki on mahdollisimman pieni. GP ReCyko apunamme ryhdymme yhteiseen taisteluun vihreämmän tulevaisuuden ja helpomman arjen puolesta.

Kauan eläköön ladattava vallankumous.

Allt var inte bättre förr

90-talet hade sina ljusglimtar som Buffalo-skor, Date-parfymen och hockeybilder. Laddningsbara batterier blev dock aldrig någon riktig hit. Men mycket har hänt sedan dess. Hållbarheten har ökat, materialet är miljövänligare och designen är snyggare. Dessutom sparar du en hel del pengar i det långa loppet med att gå över till laddningsbara batterier.

Så gör din plånbok, miljön och dig själv en tjänst och gå med i GP:s laddningsbara revolution.

Kolme vaihtoehtoista ladattavaa akkua

Vihreät arjen sankarit

Ladattavia akkuja monenlaiseen arkikäyttöön. Suorituskyky ja kestävyys tekevät akuista joka kodin perushyödykkeitä.

Ammattilaiselta toiselle

Korjaamolle, rakennustyömaalle tai kouluun. Työpaikalla vaaditaan erityisesti ammattikäyttöön sopivaa ja kestävää akkua.

Salama laulamaan

Tämä akku on kehitetty erityisesti niille, jotka eivät halua menettää silmänräpäystäkään linssin takana. Salamannopeaa valokuvausta täydellisen kuvan vangitsemiseksi.

Akkulaturit ja lataustelakat

Aivan uusi lataamistapa

Ei enää tyhjentyneitä akkuja ja arvailua. Kun valitset GP ReCykon akkulaturit ja lataustelakat, pidät ladattavien akkujesi kapasiteetin ja hyvinvoinnin täydellisesti hallinnassa.

Maailman nopein akkulaturi

10 minutes is all you need

Akut ovat valmiita käytettäviksi kaikissa laitteissasi vain 10 minuutissa.

Lisää GP ReCykosta

Tästä syystä sinunkin kannattaa ladata!

Ruotsissa kerätään vuosittain yli 10 000 tonnia paristoja (vuoden 2015 luku sopor.nu-sivuston mukaan). Ladattavilla akuilla vähennät paristonkulutustasi, säästät rahaa ja pienennät ympäristövaikutuksiasi. Ladattavalla akulla on ilmastohyötyjä jo neljän latauskerran jälkeen verrattuna neljään energiamäärältään vastaavaan kertakäyttöiseen alkaliparistoon.

Hyvä tietää GP ReCykosta

Yleisiä myyttejä ladattavista akuista

Älä koskaan lataa laturissa muunlaisia kuin käyttöohjeessa mainittuja akkuja (esim. alkaline, ruskokivi tai litium). Se voi olla suorastaan vaarallista sekä laitteelle että käyttäjälle.

Akkujen lataustapa riippuu laturin latauskanavien määrästä. Jos laturissa on 4 akkulokeroa ja 2 latauskanavaa, akut on virtapiirin sulkemiseksi ladattava pareittain. Useimmissa tasokkaissa latureissa on erilliset latauskanavat, esim. 4 akkulokeroa ja 4 latauskanavaa, joten akkuja voi ladata myös yksittäin.

Ladattavat akut toimivat lasten leluissa yhtä hyvin kuin kertakäyttöparistot. Lisäksi niitä voi käyttää uudelleen satoja kertoja.

Arkea helpottavia latausvinkkejä

Edistyneemmillä latureillamme akkuja voi ladata yksitellenkin, mutta yksinkertaisimmissa malleissamme ne ladataan kaksi kerrallaan. Useimpiin laitteisiin tarvitaan ainakin kaksi akkua, joten suosittelemme lataamaan kaksi akkua joka kerta.

Ellet aio käyttää akkuja pitkään aikaan, suosittelemme lataamaan ne kerran välissä, jotta niiden kunto säilyy optimaalisena.​

Jos jokin laite on pitkään käyttämättä, akut kannattaa poistaa. Näin estät latauksen liiallisen purkautumisen.