fbpx

Huoletonta latausta

Puhelimen tyhjentynyt akku, johtoviidakko ja hillitön määrä latureita eri kapineisiin. Arjessa on monia pieniä ärsytyksen aiheita. Älä anna latauksen olla yksi niistä. Me GP:llä haluamme elämän olevan stressitöntä ja tehokasta. Ehkä sinäkin?

Valikoima

Varavirtalähteet

Ota virtaa mukaasi minne vain

Tunturivaellukselle, rannalle tai festareille. On lukemattomia tilanteita, joissa varavirtalähde toimii pelastavana ritarina. Nykyään lähes minkä tahansa laitteen lataamiseen voi käyttää varavirtalähdettä. Valikoimassamme on näitä korvaamattomia apureita yksilöllisiin sähköntarpeisiisi.

Langaton lataus

Vapautta seinistä

Latausta ilman johtoja ja ongelmia. Tästä helpommaksi se ei muutu. Langaton latausalusta antaa tehokkaasti virtaa laitteillesi ja toimii samalla tyylikkäänä osana sisustustasi.

Lataus- ja synkronointijohdot

Suurin mahdollinen nopeus

GP:n lataus- ja synkronointijohdot pitävät huolen optimaalisesta latausnopeudesta. Johdoilla on kolmen vuoden takuu, ja testien perusteella ne kestävät yli 15 000 taivutusta ja vääntöä.

Lisää lataamisesta

Lataus on osa arkeamme


Niin puhelimet, tabletit kuin kannettavat tietokoneetkin ovat riippuvaisia lataamisesta, usein jopa päivittäin. Mikset hoitaisi asiaa vastuullisesti ja varmistaisi, että tekniset laitteesi kestävät mahdollisimman pitkään. Siitä hyötyvät sekä oma taloutesi että ympäristö.

Tämä on asia, johon GP haluaa vaikuttaa. Haluamme tarjota huippuvalikoiman tuotteita, joita on turvallista ostaa. Tuotteemme on kehitetty ympäristöystävällisesti, ja niillä on pitkä käyttöikä. Yhdessä pienennämme päivittäistä ilmastojalanjälkeämme.