fbpx

Paristoasiantuntija vuodesta 1964

GP Batteries on kokonaisvaltainen paristontoimittaja, jolla on pitkä kokemus laadukkaiden paristojen ja akkujen valmistuksesta. Maailman suurimpiin ja menestyneimpiin kuuluvana paristoratkaisujen toimittajana tarjoamme laajan valikoiman muun muassa alkaliparistoja, ladattavia akkuja, erilaisia nappiparistoja ja kannettavia latureita kaikenlaisiin USB-liitännällä ladattaviin laitteisiin.

Olemme toimineet Pohjoismaissa vuodesta 1985 ja hankkineet vuosien varrella vankkaa alan osaamista kuluttajille tarkoitetuista tuotteista ja ratkaisuista aina monimutkaisiin teollisuuden akkuratkaisuihin.

GP Batteries Internationals

GP Batteries on maailman suurin NiMH-akkujen valmistaja ja kolmen suurimman joukossa alkaliparistoissa. GP Batteries Internationalin (GPI) toimipaikka sijaitsee Hongkongissa, ja sitä edustavat useat yhteistyökumppanit eri puolilla maailmaa.

GPBM Nordic

GPBM Nordic vastaa GP Batteriesin myynnistä ja markkinoinnista Pohjoismaissa, Italiassa ja Ranskassa.

Akkuratkaisuja teollisuudelle ja ammattikäyttöön

GPBM Industry on kokonaisvaltainen akkujen ja energian varastointiratkaisujen toimittaja, jolla on 30 vuoden kokemus laatu- ja turvallisuustasoltaan erinomaisten tuotteiden valmistamisesta ja jakelusta.

Painotamme vastuullisuutta ja asiakaskohtaisuutta, ja kehitämme sopivan energiaratkaisun juuri kyseessä olevaan käyttötarkoitukseen.

Ryhdy jälleen-myyjäksi

Haluatko GP Batteriesin paristojen ja valaistustuotteiden jälleenmyyjäksi? Tee jälleenmyyjähakemus osoitteessa gpbmnordic.fi tai kirjoita meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi.