fbpx

Turvavalaisimet

Täältä löydät valonlähteitä, jotka on kehitetty parantamaan sinun ja perheesi turvallisuutta. Tarvitsetpa valaistusta ulos tai sisälle, GP:llä on ratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta ja pitävät varkaat poissa.

Safeguard

GP Safeguard on paristokäyttöinen turvavalaisin, joka on helppo asentaa itse ilman sähköasentajan apua. Se luo turvallisuudentunnetta ulos autotalliin, työpaikalle tai matkailuauton ympäristöön kesäöinä.

Nopea asennus

Valaisin voidaan asentaa taloosi tai sen ympäristöön. Se sopii täydellisesti paikkoihin, joissa ei ole käytettävissä kiinteitä pistorasioita. Asennus vie vain 5 minuuttia, ja valaisin kiinnitetään joko ruuveilla tai toimitukseen sisältyvällä kiinnikkeellä.

Ominaisuudet

– Johdoton ja paristokäyttöinen (AA- tai C-paristot)
– Syttyy automaattisesti, kun pimeässä havaitaan liikettä (PIR-anturi)
– Säädettävät valopisteet (ylös, alas, vasen ja oikea)
– Toiminta-alue: 110° / 8 m
– Valotilat: ON/OFF/AUTO
– Kirkkaus: 60–260 lm
– Vesitiivis, IP55
– Paristojen käyttöikä: 300–600 päivää*
– Asennetaan ruuvilla tai kiinnikkeellä (sisältyy toimitukseen)
– Paristolokero vapautetaan paristojen vaihdon ajaksi painamalla painiketta

Runsaasti käyttötarkoituksia

Koti ja piha

Toivota vieraat tervetulleiksi ja karkota tunkeilijat valaisemalla piha, sisäänkäynti ja pihatie. Pimeät pihakäytävät, vajaan tai auton luo vievä polku tuntuvat turvallisemmilta, kun alue on valaistu.

Työpaikalla

Rakennustyömailla ja satama-alueilla on hyötyä valaisimesta, jota on helppo siirtää paikasta toiseen. Myös vierailijoiden ja työntekijöiden turvallisuus paranee.

Vapaa-aika ja elämykset

Loma-matkoilla ja retkillä paristokäyttöinen valaisin voi tuoda kaivattua turvallisuutta. Vaikkapa matkailuvaunun, metsämökin tai festariteltan ulkopuolella.

SecurELite

Kekseliäs turvavalaisin

Ladattava hätävalo, joka parantaa kodin turvallisuutta ja sopii mm. käytävään, eteiseen, pannuhuoneeseen, autotalliin ja makuuhuoneeseen. Helppo sijoittaa mihin tahansa kotona sulavalinjaisen muotoilunsa ansiosta.

Kyseessä on fiksu 3 in 1 -ratkaisu eikä vain tavallinen taskulamppu.

Koska lampussa on liiketunnistin, voit käyttää sitä yövalona eteisessä tai muussa pimeässä paikassa, jonne haluat valojen syttyvän lähestyessäsi.

Turvavalaisin syttyy sähköjen katketessa, joten voit käyttää sitä myös apuna ulospääsyyn tulipalon sattuessa tai muussa hätätilanteessa.