fbpx

Löydä oma pimeytesi

Useimmat yllättyvät laskiessaan, kuinka monta taskulamppua heiltä löytyykään. Taskulamppuja on usein jokaiselle tarpeelle, paikalle tai puuhalle omansa. Työkalulaatikossa, pannuhuoneessa, autotallissa, veneessä, repussa ja kalastuslaatikossa, vain muutamia mainitaksemme. Laajassa valikoimassamme on taskulamppuja kaikkiin tarpeisiin, sekä vapaa-ajan- että työkäyttöön, lisäämään kodin turvallisuutta ja helpottamaan elämää luonnossa ja vapaalla.

Mikä lamppu on sinua varten?

Taskulamput

Jokainen tarvitsee taskulampun, ehkä useammankin? Kukapa ei olisi etsiskellyt kuumeisesti taskulamppua sähköjen katkettua. Tai veneessä, kun kesäilta alkaa hämärtää. GP:llä on taskulamppuja kaikkiin tilanteisiin, joihin saatat joutua.

Otsalamput

Otsalamppu jättää kädet vapaiksi lähtiessäsi seikkailuun – suureen tai pieneen. GP:n otsalamput sopivat niin koiran ulkoiluttajalle, autonrenkaan vaihtajalle kuin iltahämärässä kalaa perkaavalle.

Lisävarusteet

Olitpa metsällä tai taktisissa tehtävissä, tarvikesarja varustaa sinut oikeilla välineillä. Pimeässä näkemisen ei pidä olla hankalaa.

Kolme eri lamppusarjaa

GP:llä on kolme eri tasku- ja otsalamppusarjaa – GPDesign, GP Discover ja GP Xplor – joihin kuuluu yli 30 eri mallia. Niistä löydät varmasti aina käyttötarkoitukseesi sopivimman lampun.

Keskipisteessä käyttäjä

GPDesign-taskulamppusarja lähtee liikkeelle käyttäjän tarpeista. Toiminnoiltaan harkitut ja laadukkaat taskulamput on suunniteltu arjen aktiviteetteihin, seikkailuihin ja töihin, joissa valonlähteen suorituskyvyltä ja kestävyydeltä vaaditaan paljon.

Uteliaalle

GP Discovery -otsalamput on kehitetty uteliaille ja aktiivisille ihmisille, olipa kyse autojen rassaamisesta, koiran ulkoiluttamisesta tai pilkille lähtemisestä. GP Discoveryn kanssa olet entistä vapaampi lähtemään niin suuriin kuin pieniinkin seikkailuihin.

Varmoja ja luotettavia otsalamppuja

Xplor on otsalamppusarja sille, joka haluaa liikkua vapaasti säässä kuin säässä, mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Helppokäyttöisissä ja muotoilultaan selkeissä otsalampuissa on fiksuja toimintoja ja voimakas, vakaa valo.

Tasku- ja otsalamppujen tietopankki

Haluatko olla varma ostavasi omaan tilanteeseesi sopivimman tasku- tai otsalampun? Tutustu tietopankkiimme, niin kaikki lampun ostamiseen liittyvät epäselvyydet hälvenevät.

GPDesign – alusta alkaen kehitettyjä taskulamppuja

Löydä oikea lamppu

Sopivan tasku- tai otsalampun valinta voi tuntua varsinaiselta viidakolta. Lue oppaasta, miten löydät tarpeeseesi sopivan lampun ja helpotat taskulampun hankintaa.