fbpx

Investointi yhteiseen tulevaisuuteemme

Tuotteemme olivat pitkään sellaisia, joita ostettiin, käytettiin ja sitten heitettiin pois.
Yksi suurimmista ongelmista on se, että toisin kuin monet muut kulutustavarat, akut, paristot ja valonlähteet sisältävät kemikaaleja ja sekamateriaaleja, jotka voivat olla suorastaan haitallisia ihmisille, eläimille ja luonnolle, ellei niitä kierrätetä oikein.

Kulutustavaroiden valmistajana ja toimittajana katsomme, että on meidän vastuullamme tarjota parempia vaihtoehtoja. Siksi olemme alkaneet merkitä ympäristöystävällisimmät tuotteemme symbolilla, joka kertoo, että tekemäsi valinta on paras mahdollinen – sekä itsellesi että planeetallemme. Lisäksi osa tuotoista käytetään aina hankkeisiin, joilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta meille kaikille.

Elämme yhteisellä planeetalla

Jos kaikki maailman ihmiset eläisivät kuin me, tarvittaisiin toiset viisi maapalloa. Meillä on kuitenkin vain tämä yksi planeetta, ja muissa osissa maailmaa kärsitään nyt kertakäyttökulttuuristamme, jossa ei ajatella seurauksia.

Elämme täällä yhdessä, ja valinnoillasi on suurempi merkitys kuin uskoisitkaan.

Vaikuta kestävään tulevaisuuteen valitsemalla GP-tuotteita

Jokaisen myydyn ladattavan akun kohdalla olemme kiitollisia valmistamatta jääneiden kertakäyttöparistojen kasasta, ja jokaisen LED-lampun kohdalla kaikista käytöstä pois jääneistä halogeeni-, hehku- ja energiansäästölampuista. Tehtävänämme on tarjota parempi vaihtoehto tylsille kertakäyttöhankinnoille.

Teemme siitä helppoa merkitsemällä tuotteet Green Investment -symbolilla, joka kertoo, että valinnallasi on merkitystä. Sinulle itsellesi, niille, jotka ovat vielä riippuvaisia valinnastasi, ja planeetallemme.

1. tammikuuta 2018 aloimme lahjoittaa osan GP Batteriesin ladattavien akkujen ja LED-lamppujen myyntituotoista edistämiimme vastuullisiin Green Investment -hankkeisiin.

Osta ja osallistu

Ladattavat akut ja LED-lamput ovat paras valinta sekä ympäristölle että lompakollesi. Lisäksi osa tuotoista lahjoitetaan Trinen hankkeille.

Aktiivinen valinta joka vaiheessa

Kun valitset Green Investment -symbolilla merkityn tuotteen, voit olla varma, että sillä on myönteinen vaikutus arkeesi. Lisäksi osa tuotoista käytetään aina hankkeisiin, joilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta meille, lähimmäisillemme ja seuraaville sukupolville.

Sähkö muuttaa kaiken​

1,2 miljardia ihmistä maailmassa elää tällä hetkellä energiaköyhyydessä.
Ongelma koskettaa etenkin syrjäisiä kyliä, joista puuttuu kiinteä sähköverkko ja joissa sähkönsaanti on minimaalista tai lähes olematonta.

Kotiseutu siistiksi

GP Batteries on ruotsalaisen Naturvårdsverketin tuella kehittänyt käytetyille paristoille ja akuille Paristopesä-keräyslaatikon, jonka tarkoituksena on vähentää niiden hävittämistä talousjätteen seassa. Hanke on osa Green Investment -työtämme.