fbpx

GP ReCyko Everyday-akut

Ladattavat ReCyko Everyday -akut on suunniteltu päivittäiseen käyttöön – sekä paljon että vähän virtaa kuluttaville laitteille. Näillä vihreillä arjen sankareilla on hyvä suorituskyky ja pitkä käyttöikä. Ne ovat siis täysikelpoisia kertakäyttöparistojen korvaajia.

Vältyt ostamasta uusia ja toimit fiksusti ympäristöä ajatellen.

Jos ruotsalaiset olisivat ostaneet pelkkiä ladattavia akkuja ja ladanneet ne sata kertaa, hiilidioksidipäästöt olisivat pienentyneet 6 700 tonnia vastaavalla hiilidioksidimäärällä. Määrä on huomattava, ja päästöt vastaavat 925 automatkaa maapallon ympäri.

GPReCyko-everyday-girl1

Parempia kuin koskaan.

GP toi ladattavat akut Ruotsin markkinoille 90-luvulla. Cd- ja mp3-soittimet olivat tuolloin yleisiä, mikä tarkoitti suurta kysyntää. Ladattavien akkujen taso ei kuitenkaan ollut läheskään nykyisen veroinen, ja osa siihen aikaan alkunsa saaneista myyteistä elää edelleen.

Käyttäessäsi ReCyko-akkuja et juurikaan huomaa eroa ladattavien akkujen ja kertakäyttöparistojen välillä. Liittymällä ladattavaan vallankumoukseemme säästät rahaa ja aikaa – ja teet palveluksen ympäristölle.

94 % kierrätettävissä

GP ReCyko -akkujen valmistuksessa hyödynnetään yli 10 prosenttia kierrätysmateriaalia, ja peräti 94 prosenttia akusta pakkauksineen voidaan kierrättää. Hienoa, vai mitä?

94% återvinningsbar​

Hyviä akkuja hyviin kapineisiin

Pitkä käyttöikä

Kestävät taatusti jopa 500 latausta.

Käyttövalmius

GP ReCyko -akut ovat ostohetkellä ladattuja ja valmiita käyttöön.

Toimivat äärilämpötiloissa

Toimivat −20 °C:n ja 50 °C:n välisissä lämpötiloissa.

Fungerar i extrema temperaturer

Fungerar i temperaturer från -20°C till 50°C

Rahansäästöä

Akut korvaavat tuhansia kertakäyttöparistoja – säästät rahaa.

Ympäristöystävällisyys

ReCyko-akkuihin käytetään yli 10 prosenttia kierrätysmateriaalia, ja peräti 94 prosenttia akusta pakkauksineen voidaan kierrättää.

Kattava valikoima ladattavia akkuja

Kattava valikoima kestäviä, ympäristöystävällisiä akkuja eri kapasiteettisina ja kokoisina kaikkien laitteidesi virranlähteiksi.

AAA

AA

C

D

9V

Allt var inte bättre förr

90-talet hade sina ljusglimtar som Buffalo-skor, Date-parfymen och hockeybilder. Laddningsbara batterier blev dock aldrig någon riktig hit. Men mycket har hänt sedan dess. Hållbarheten har ökat, materialet är miljövänligare och designen är snyggare. Dessutom sparar du en hel del pengar i det långa loppet med att gå över till laddningsbara batterier.

Så gör din plånbok, miljön och dig själv en tjänst och gå med i GP:s laddningsbara revolution.